Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΕΜΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ... ΑΥΤΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ!

Αύριο στις 12:00 ο πρόεδρος του συμβουλίου διοίκησης του ΕΚΠΑ (του συμβουλίου διάλυσης του δημόσιου και δωρεάν Πανεπιστημίου όπως το ξέραμε, των σχολών, των πτυχίων και της εργασιακής μας προοπτικής) συναντιέται στη Φιλοσοφική με τους προέδρους όλων των τμημάτων του Πανεπιστημίου Αθηνών!!
 
Την ώρα που εμείς ριχνόμαστε στο διάβασμα αυτοί δε χάνουν την ευκαιρία να υλοποιήσουν όλες τις πτυχές των νόμων Διαμαντοπούλου – Αρβανιτόπουλου καθώς και του σχεδίου Αθηνά που ως τώρα δεν έχουν καταφέρει. Γι’ αυτό κι ο ερχομός του κυρίου Μπερτσιμά.
 
Ο κύριος αυτός πέρα από καθηγητής επιχειρησιακής έρευνας στο ΜΙΤ (τι έρευνας άλλωστε θα μπορούσε να είναι..) διατελεί πλέον χρέη προέδρου του συμβουλίου διοίκησης του ΕΚΠΑ. Συμβούλια πλήρως απονομιμοποιημένα τόσο μες στους φοιτητικούς συλλόγους όσο και στο σύνολο της κοινωνίας. Κι αυτό μιας και το φοιτητικό κίνημα μέσα από συλλογικές διαδικασίες και συλλογικούς αγώνες μπλόκαρε τη ψήφιση τους δύο φορές στο ΕΚΠΑ αλλά και σε όλα τα άλλα ιδρύματα όποτε κι αν πήγαν να συσταθούν.  Συμβούλια που αποτελούν ένα από τα κύρια μέσα που θα μετατρέψει ολοκληρωτικά το πανεπιστήμιο σε επιχείρηση γι αυτό έχει και την κατάλληλη σύνθεση. Συμβούλια - όργανα διαπλοκής με ΜΜΕ και επιχειρηματικά συμφέροντα γι αυτό και τα μέλη του δεν είναι παρά οι πραιτοριανοί της κυβέρνησης και του ΣΕΒ στα Ιδρύματα (βλέπε τον κο. Τουρκολιά, το διευθύνοντα σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας).
 
ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
 
ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
 
ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ, ΤΡΙΤΗ 22/1 ΣΤΙΣ 12:00 ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου